GENIETEN VAN DE GULHEID VAN PRINS FILIPS WILLEM VAN ORANJE


 

Een verjaardag, een feest, een etentje onder vrienden, een bijeenkomst of een romantisch avondje…

Om al de kleine en grote momenten op een unieke manier te vieren, is chocolade een ideale gast: gezellig en heerlijk om van te genieten. Onze fijne pralines zijn steeds het ideale en altijd originele cadeau; het doet plezier, en het blijft bewaard als een kostbare, zoete herinnering.

prinskes_2_LR

 

Onze gemouleerde pralines worden gemaakt nadat de chocolade getempereerd werd – met andere woorden de chocolade wordt op een bepaalde temperatuur gebracht zodat hij zijn meest stabiele, heldere vorm krijgt, inclusief een mooie glans en een gepaste breekkwaliteit. De vloeibare chocolade wordt in vormen gegoten die de chocolaatjes hun typische vorm geven. De vormen worden op triltafels gelegd. De schokjes zorgen ervoor dat luchtbellen naar de oppervlakte komen, zodat de chocolade volstrekt homogeen wordt. Daarna worden de vormen omgedraaid zodat de overtollige chocolade wegloopt. Zo blijft er een holle schelp over, die gevuld wordt met praliné, een mengeling van fijngemalen amandelen of hazelnoten en gecarameliseerde suiker. Wanneer alles afgekoeld is wordt de basis bedekt met een laag chocolade.

prinskes_3_LR